Zoeken naar tante jet

tante jet
dinnersite Menukaart banner. van Restaurant Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck dinnersite.nl.
Gemakkelijk te reserveren voor groepen. De complete restaurantgids! INLOGGEN / AANMELDEN. Restaurant Tante Jet aan de Maas. Restaurant Tante Jet aan de Maas. Veerweg 7, Blitterswijck 51.53042606 6.11869812 Regionaal Nederlands Frans. toon telefoonnummer telefoon: 0478 53 29 42. Zeker van een tafel.
dryhouse.be
Tante Jet Camping t Veerhuys.
Verkeersschool Intest
A la carte Tante Jet.
Klik hier voor onze menukaart als een PDF bestand. Wij zijn dagelijks geopend. vanaf 11.00 uur. Op maandag zijn wij gesloten. 2017 Tante Jet aan de Maas middot Veerweg 7 middot 5863 AR Blitterswijck middot T 0478 532 942 middot info@tantejet.nl.
Backlink
Tante Jet in Blitterswijck Eet.nu.
Mijn moeder en ik waren een weekend in Blitterswijck en ik had van tevoren Tante Jet gevonden op het internet. Het sprak me wel aan en dus hebben we gereserveerd voor zaterdagavond 3 maart. Nog net op tijd gereserveerd want het was vol!
banner
Restaurant Tante Jet, Blitterswijck Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
we waren op de camping tveerhuys, naast Tante jet aan de Maas, leuke brasserie, mooi binnen en buitenterras.Je kan er gerust bistro eten of aan de kaart.Heel gezellig op het terras, net naast de Maas en het veerpont. Niet veel keuzes voor de apero.
Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
je giet de chocolade over het ijs en daardoor krijg je ter plekke en knapperig chocolade korstje. Helaas en dat is zeker niet alleen bij Tante Jet het geval wordt de chocolade vaak vervangen door een saus, die dat effect dus niet heeft.
Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck Couverts.nl.
Jouw reservering staat vanaf dat moment in de online agenda van restaurant Tante Jet aan de Maas en je tafel wordt vastgehouden. De bevestigingsmail dient puur ter informatie en hoef je niet uit te printen of mee te nemen naar het restaurant.
Restaurant Tante Jet in Blitterswijck.
Tot op tachtigjarige leeftijd zwaaide zij hier de scepter en tot in de verre omtrek was en is de naam van tante Jet een begrip. Tante Jet aan de Maas biedt een gezellig café met riant terras aan de Maas, waar u kunt genieten van koffie met Limburgse vlaai.
Herberg Veerhuys Tante Jet Nederland Blitterswijck Booking.com.
Beoordeeld door gasten na hun verblijf bij Veerhuys Tante Jet. Veerhuys Tante Jet Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Veerhuys Tante Jet door recente gasten met een 89, beoordeeld. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis!
Tante Jet.
Vlakbij het authentieke fruitdorp Blitterswijck, waar de schutterij van het St. Anthoniusgilde nog steeds over de dorpelingen waakt en waar het uitgestrekte Nationaal Park Maasduinen-De Hamert, met zijn oude Limburgs landschap een grote aantrekkingskracht uitoefent op de bezoeker. Restaurant Tante Jet.

Contacteer ons

+  grando keukens
+  granieten keukenblad
+  cevo westerlo
+  lodder keukens
+  blue vision schelle
+  tante jet
+  Graniet
+  Vloertegels keuken
+  bribus keukens