Meer resultaten voor tante jet blitterswijck

tante jet blitterswijck
Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck Menu openingstijden prijzen adres van restaurant.
Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck. Tante Jet aan de Maas. Veerweg 7 5863 AR Blitterswijck Nederland Kaart. Is dit uw restaurant? Stuur dan foto's van uw restaurant naar foto@iens.nl! Meer informatie over restaurant Tante Jet aan de Maas. Hoe kom je er? Gratis parkeren in de buurt.
Tante Jet in Blitterswijck Eet.nu.
Prijs / kwaliteit 6. 59 op schaal 1 10. Vind dit leuk Reageer. anneke op 5 maart 2012. Mijn moeder en ik waren een weekend in Blitterswijck en ik had van tevoren Tante Jet gevonden op het internet. Het sprak me wel aan en dus hebben we gereserveerd voor zaterdagavond 3 maart. Nog net op tijd gereserveerd want het was vol! Heel gezellig mooi gelegen goed eten en zeer vriendelijk personeel. Het was even spits in de keuken en ons werd keurig vermeld dat het toetje daardoor even op zich liet wachten geen probleem voor ons. Wij zijn Zeeuwen en echte visliefhebbers we waren dus zeer benieuwd of ze in Limburg vis kunnen klaarmaken en dat kunnen ze!
Tante Jet Camping t Veerhuys.
A la carte Tante Jet.
van ons gewend bent. Klik hier om de Aspergekaart. Ook gaan vanaf 1 mei de asperge-fietsarrangementen van start. Vraag vrijblijvend voor de mogelijkheden en aanbiedingen.
Herberg Veerhuys Tante Jet Nederland Blitterswijck Booking.com.
Nodig uit en verdien. Accommodaties Restaurants Huurauto's Vluchten. Deals voor Veerhuys Tante Jet Blitterswijck Nederland. We bieden dezelfde prijs. Toon op de kaart uitstekende locatie. Veerweg 7 5863 AR Blitterswijck Nederland. Uitstekende locatie score 95/10! score gebaseerd op 134 beoordelingen. Beoordeeld door gasten na hun verblijf bij Veerhuys Tante Jet. Veerhuys Tante Jet Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor Veerhuys Tante Jet door recente gasten met een 89 beoordeeld. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor uw volgende reis! Vul uw data in om te beginnen.
Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck Couverts.nl.
Geef hieronder het aantal personen en de begin en eindtijd van je reservering op. 24/7 gratis online reserveren annuleren. Informatie Tante Jet aan de Maas Blitterswijck. Tante Jet aan de Maas in Blitterswijck ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas. Vlakbij het authentieke fruitdorp Blitterswijck waar de schutterij van het St. Anthoniusgilde nog steeds over de dorpelingen waakt en waar het uitgestrekte Nationaal Park Maasduinen-De Hamert met zijn oude Limburgs landschap een grote aantrekkingskracht uitoefent op de bezoeker. Het restaurant is genoemd naar het meisje Jet dat op 16-jarige leeftijd de verantwoordelijkheid kreeg voor het huiskamercafeetje bij het veerhuis aan de Maas. De gerechten zijn bistro-achtig simpel lekker en voor een vriendelijke prijs.
Tante Jet.
Brunch aan de Maas. Thieƫ mit wat derbeej. Restaurant Tante Jet ligt op een van de mooiste plekjes aan de Limburgse Maas. Vlakbij het authentieke fruitdorp Blitterswijck waar de schutterij van het St. Anthoniusgilde nog steeds over de dorpelingen waakt en waar het uitgestrekte Nationaal Park Maasduinen-De Hamert met zijn oude Limburgs landschap een grote aantrekkingskracht uitoefent op de bezoeker. Wij zijn dagelijks geopend. Het aspergeseizoen gaat weer. Ondanks de koude is het. aspergeseizoen toch van start en. serveert ons team weer de lekkerste asperge specialiteiten zoals u dat. van ons gewend bent.

Contacteer ons

+  star keuken
+  tvl limburg
+  graniet werkblad
+  ballerina keukens
+  appartement jet ibiza
+  de tuin van eden wuustwezel
+  tante jet blitterswijck
+  granietshop
+  ilwa keukens
+  gamma merksem
+  inbouw keuken
+  keukenblad graniet