Meer resultaten voor almat keukens

almat keukens
almat keukens
Houten keukens geven een natuurlijke uitstraling. Door gebruik te maken van levendig hout met natuurlijke kenmerken krijgt een tijdloze houten keuken de karakteristieke WoW! Hout leeft en zorgt ervoor dat het licht op een natuurlijke manier wordt gereflecteerd in uw keuken. Zo haalt u als het ware de zon bij u naar binnen. Ervaar iedere dag het unieke WOW! Onze deurtjes worden aan de buiten en binnenkant speciaal afgewerkt met één laag impregneerolie en één laag hardwaxolie.
GARANTIE voor Almat/Vendo plan keuken? Kassa.
Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord. door zoekster 1 feb. 10921 Antwoorden / 34 Vragen. Almat keukens is in 2008 overgenomen door Keukenluxx maar helaas is die vorig jaar ook weer failliet gegaan. Je kunt nergens meer terecht. Je zult nu de klachten moeten verhelpen op eigen kosten. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door tijger1 1 feb. 31653 Antwoorden / 15 Vragen. U kunt nergens terecht dan in uw eigen portemonnee. En dan 10 jaar garantie? Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door dearagain 1 feb. 2462 Antwoorden / 7 Vragen.
tulp keukens
Almat gratis keukenboek aanbieding.
Alleen in een keuken waarin u zich volmaakt thuis voelt kunt u uw aandacht volledig besteden aan het klaarmaken van een maaltijd en het scheppen van sfeer. Almat maakt dat voor u bereikbaar. Almat keukens zijn bij een select 16 dealers te koop en bieden u de mogelijkheid tot 10 jaar garantie op de volledige keuken. Met zelfstandige vestigingen of keukenshops in VD warenhuizen heeft Almat een landelijke dekking. Met deze dealers zijn wij een hechte samenwerking aangegaan. Dat geeft ú de garantie en Almat de zekerheid dat uw Almat keuken met alle zorg wordt omringd. Als u voor zekerheid kiest kunt u op Almat rekenen. Aanbiedingen Wonen / tuin.
kookplaat
Keukens Zeist Almat keukens op zoem.nl.
Terug naar zoekresultaten vorige locatie volgende locatie Routebeschrijving Afdrukken Verzenden. Slotlaan 305 3701 GJ Zeist. Is dit uw bedrijf? Deze ondernemer heeft nog geen omschrijving ingevuld. Deze ondernemer heeft nog geen produkten diensten en/of merknamen ingevuld. Uw bedrijf op Zoem.
landelijke keuken
Almanova Werkmeubel Industrie BV / Almat Keukens.
Markt Huis Tuin Keukens Badkamers Witgoed. Almanova Werkmeubel Industrie BV / Almat Keukens. Gratis keukenboek met bijna 100 pagina's tips ideeén en alle informatie wat belangrijk is bij de aanschaf van een nieuwe keuken.
Almat keukens kwalitatief vergelijken met keukens Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. Almat keukens kwalitatief vergelijken met keukens. Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening. 12 berichten Pagina 1 van 1. Almat keukens kwalitatief vergelijken met keukens. door eindelijk 17 apr 2006 1122. Hallo wij hebben een offerte in huis voor een Almat keuken met vnl. Bosch apparatuur koelkast vriezer en magnetron en ATAG gaskookplaat oven en eilandschouwkap maar weten nog niet 100% zeker of dit onze keuken wordt. Vraag me nu vooral af met welk ander merk ik Almat kwalitatief gezien het best kan vergelijken? Wie heeft een goed advies voor me?
Alle info over alle merken Keukens.
Maar omdat wij een Nederlands bedrijf zijn met korte verkoopkanalen kunnen we u een directe service bieden. Dat persoonlijk contact is zowel voor u als voor Almat van enorm belang. Het succes van Almat keukens boogt al jaren op tevreden klanten. U kunt erop vertrouwen dat onze vakkundige medewerkers dealers en montagebedrijven zich dat terdege realiseren. Zij staan garant voor uw tevredenheid. Hoogglanskeukens zijn zeer geliefd bij de Nederlandse consument. Niet alleen door de prachtige uitstraling maar zeker ook door het grote gebruiksgemak van deze keukens. Kies nu voor hoogglans en laat uw huis deze zomer nog schitteren met een van deze unieke Alno keukens! Maak uw keuze uit de programmas ALNOCHIC ALNOSIGN ALNOTEC-PRO en ALNOGRAND. Binnen elk programma kunt u kieze uit meerdere frontkleuren.
Ook Vendoplan en Almat failliet Amsterdam PAROOL.
Foto ANP/Marcel Antonisse UNKNOWN. AMSTERDAM De malaise in de meubelbranche heeft in korte tijd zijn tweede slachtoffer geëist. Keukenleverancier Vendoplan is failliet evenals eigenaar Almat de grootste Nederlandse producent van keukens. Klanten die al een keuken hebben aanbetaald maar deze nog niet hebben ontvangen zijn mogelijk door het faillissement gedupeerd. Het kan om honderden gezinnen gaan. Vendoplan verkoopt keukens via elf warenhuizen van VD. Het bedrijf maakte vroeger deel uit van hetzelfde moederbedrijf Vendex KBB maar is sinds de jaren negentig in handen van Almat. Vendoplan huurt nu ruimte bij de VD-vestigingen. Almat dat sinds 1953 actief is als keukenfabrikant heeft gisteren faillissement voor zichzelf en al zijn dochterbedrijven aangevraagd. De productie werd eerder dit jaar al stilgelegd.
Schuller en almat keukens.
te oud om op te antwoorden. Wij zijn van plan om een nieuwe keuken te kopen. Het wordt een Schuller duitse keuken of een Almat nederlandse keuken. Heeft er iemand ervaring met deze keukens die ons kan vertellen waar wel en. niet op te letten? Wij zijn van plan om een nieuwe keuken te kopen. Het wordt een Schuller duitse keuken of een Almat nederlandse keuken. Heeft er iemand ervaring met deze keukens die ons kan vertellen waar wel en. niet op te letten? Als je al zelf geen ervaring hebt met die keukens en je weet ook niet waar.
Hans Buis LinkedIn.
Breda en omgeving Nederland Bedrijfstak. Almanova Werkmeubel Industrie BV. meer dan 500 connecties. Word lid van LinkedIn en krijg toegang tot het volledige profiel van Hans Buis. Word lid van LinkedIn en krijg toegang tot het volledige profiel van Hans Buis. Word lid van LinkedIn en krijg toegang tot het volledige profiel van Hans Buis. Als lid van LinkedIn maakt u deel uit van een netwerk van 300 miljoen professionals die connecties ideeën en carrièrekansen delen. Bekijk wie u allebei kent. Neem rechtstreeks contact op met Hans Buis. Bekijk het volledige profiel van Hans Buis.
Almat Keukens Sprendlingenstraat 55 5061 KM Oisterwijk.
Almat Keukens Sprendlingenstraat 55 5061 KM Oisterwijk. Almat Keukens Sprendlingenstraat 55 5061 KM Oisterwijk. Bedrijf Almat Keukens Adresse Sprendlingenstraat 55 Code Postal 5061 KM Ville Oisterwijk Provincie Noord-Brabant Pays Nederland Telefoonnummer 0800-5385367. Zoekresultaat Almat Keukens provincie Noord-Brabant. Meer informatie Almat Keukens. Almat Keukens Sprendlingenstraat 55 5061 KM Oisterwijk. Bron van dit zoekresultaat. Log in en volg deze link.
Gratis keukenboek van Almat Keukens.
Gratis keukenboek van Almat Keukens

Contacteer ons

+  deaplus keukens
+  arzo wommelgem
+  keukens oostmalle
+  carwash deurne bisschoppenhoflaan
+  keukens willebroek
+  vacatures keuken
+  almat keukens
+  keukenzaken belgie
+  keukens janssens